Over Saziva

Over Saziva

Welkom bij Saziva, jouw bestemming voor de meest trendy en hype producten. Bij Saziva geloven we in het leveren van hoogwaardige producten die niet alleen stijlvol zijn, maar ook een verhaal vertellen en een positieve impact hebben.

Onze Missie

Bij Saziva streven we ernaar om onze klanten te inspireren en te verrassen met een zorgvuldig samengestelde collectie van mode-, accessoire- en lifestyleproducten. We zijn toegewijd aan het bieden van uitstekende klantenservice en het creëren van een naadloze winkelervaring voor iedereen die bij ons winkelt.

Onze Producten

Onze collectie omvat een breed scala aan producten, van trendy kledingstukken en accessoires tot unieke lifestyleproducten die je huis verfraaien. Elk product in onze winkel wordt zorgvuldig geselecteerd op basis van kwaliteit, stijl en duurzaamheid. We werken samen met zorgvuldig gekozen leveranciers die dezelfde waarden delen als wij.

Onze Toewijding aan Duurzaamheid

Bij Saziva geloven we in duurzaamheid en verantwoord ondernemen. We streven ernaar om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren door duurzame materialen te gebruiken en samen te werken met leveranciers die zich inzetten voor milieuvriendelijke productieprocessen. We zijn voortdurend op zoek naar manieren om onze impact op het milieu te verminderen en streven ernaar om een positieve bijdrage te leveren aan onze planeet.

Contactgegevens

Heb je vragen, opmerkingen of suggesties? Neem gerust contact met ons op via onderstaande gegevens:

Vestigingsadres: 

Burg A. van Walsumlaan 259

KvK-nummer: 

89784723

BTW-nummer: 

NL004760133B90

E-mail:

Info@saziva.nl