Retourbeleid

Heeft u behoefte aan het ruilen of retourneren van uw aankoop? Wij staan voor u klaar! Het is mogelijk om binnen 14 dagen na de leveringsdatum uw artikel te retourneren of te ruilen. Als u een retour wilt aanvragen, neem dan contact op met onze klantenservice via het e-mailadres info@saziva.nl

Zijn er kosten verbonden aan het retourproces?

Retourzendingen zijn voor eigen rekening, afhankelijk van de gekozen koerier en het land van waaruit het pakket wordt teruggestuurd.

Wat zijn de retourvoorwaarden?

Ons retourbeleid biedt de mogelijkheid om uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgaaf van reden te retourneren. De geretourneerde items dienen in ongebruikte staat te verkeren, geschikt voor wederverkoop, en moeten alle bij de aankoop meegeleverde items bevatten. Verzendkosten voor bestellingen buiten Nederland worden niet vergoed.

Mogelijkheid om te ruilen?

Helaas bieden wij geen ruilservice aan. Indien u een ander artikel wenst, kunt u het product retourneren en vervolgens een nieuwe bestelling plaatsen.

Waar vind ik mijn bestelnummer terug?

Uw bestelnummer staat vermeld in de bevestigingsmail die u hebt ontvangen na het plaatsen van uw bestelling. Het ordernummer begint met #ORD. Als u deze e-mail niet correct heeft ontvangen, staat onze klantenservice klaar om u te assisteren.

Wat te doen bij een defect of beschadigd product?

Indien een product tijdens verzending of productie beschadigd raakt, lossen we dit graag met u op. Stuur een bericht naar info@saziva.nl met een foto van de klacht op de dag van ontvangst. Onze klantenservice zal snel met u samenwerken om een passende oplossing te vinden.

Wat te doen bij retourneren buiten de aangegeven periode?

Vergeet niet om uw retourzending binnen de 30-daagse periode af te leveren. Als dit niet mogelijk is, bieden wij de optie om het product te ruilen voor een voucher. Raadpleeg onze klantenservice voor de mogelijkheden.

Hoe lang duurt een restitutie?

We streven ernaar om retourzendingen zo snel mogelijk te verwerken. Binnen 10 werkdagen na ontvangst van uw retour in ons magazijn wordt de restitutie verwerkt. U kunt de voortgang volgen via de track en tracé die u ontvangt bij het retourneren. Na de restitutie ontvangt u een melding. Houd er rekening mee dat het tot 3 dagen kan duren voordat de terugbetaling zichtbaar is op uw bankrekening.